? PHP-Nuke Retro Portal

Nostalgischer PHP-Nuke Core auf moderner und sicherer MVC-Architektur.

BREAKING +++ PHP-Nuke Retro Engine ist offiziell gestartet! +++ Sichere Passwrter ber password_hash() +++ CSRF-Schutz aktiv +++ Foren-System komplett modular +++ God-Rolle voll einsatzbereit +++
?? Foren-bersicht Fýkralar&Karikatürler

?? Dindar Ayý Fýkra Komik

Dieses Thema hat bisher 26 Aufrufe erhalten.

a
admin Creator (God)
[b:7b649a29b8]Dindar Ayý Fýkra Komik -

Ateist bir adam bir gün ormanda geziyor ve etrafýndaki güzelliklere bakýyormus.”Evrim ne
özellikler yaratýyor!”diye düsünüp mest oluyormus.Birden arkasýnda kocaman bir ayý belirmis ve onu
kovalamaya baslamýs.Adam bütün gücüyle kaçýyormus ama her arkasýna bakýsta ayýnýn daha yaklasmýs
oldugunu farkediyormus.Dakikalarca süren bir kaçýsýn sonunda adamýn ayagý yerdeki dala takýlmýs,ayý
adamýn üzerine atlamýs,pençesini kaldýrmýs.Tam vurmaya hazýrlanýrken adam”Tanrým!”diye bagýrmýs.Bir
anda zaman durmus,ayý donmus,ormandaki nehir bile akmaz olmus. Bir anda orman kararmýs ve
gökyüzünden bir ýsýk hüzmesi adamýn üzerine parlamýs.Çok derinden gelen ilahi ses”Yýllarca bana
inanmadýn,yaratýlýsý kozmik bir kazaya bagladýn,sana bu durumda yardým etmemi mi istiyorsun? Seni
sevgili bir kulum mu saymalýyým?”demis.Adam utanç içinde: Biliyorum bunca yýldan sonra dindar biri
olmayý istemem haksýzlýk,ama belki ayýyý dindar yapabilirsiniz.”demis.Ses:Pek i.”diye karsýlýk
vermis ve ýsýk kaybolmus. Nehir tekrar akmaya baslamýs.Ayý,iki pençesini de göge dogru çevirmis, ve
konusmaya baslamýs:”Tanrým,senin rýzkýnla orucumu açýyorum,hamdolsun verdigin nimetlere.”
[/b:7b649a29b8]

ALINTI
Geschrieben am 22.06.2007 18:00 Uhr

? Auf dieses Thema antworten

? Du bist zurzeit nicht angemeldet. Bitte logge dich ein, um Antworten auf Forenthemen zu verfassen.