? PHP-Nuke Retro Portal

Nostalgischer PHP-Nuke Core auf moderner und sicherer MVC-Architektur.

BREAKING +++ PHP-Nuke Retro Engine ist offiziell gestartet! +++ Sichere Passwrter ber password_hash() +++ CSRF-Schutz aktiv +++ Foren-System komplett modular +++ God-Rolle voll einsatzbereit +++
?? Foren-bersicht Dostluk, Arkadaþlýk

?? Çatlak Testi

Dieses Thema hat bisher 107 Aufrufe erhalten.

a
admin Creator (God)
Çin'de bir adam, her gün boynuna dayadýðý kalýn sopanýn iki ucuna asýlý testilerle dereden su taþýrmýþ evine..

Bu testilerden birinin yan kýsmýnda çatlak varmýþ..

Diðeri ise hiç kusursuz ve çatlaksýzmýþ ve her seferinde bu kusursuz testi adamýn doldurduðu suyun tümünü taþýr, ulaþtýrýrmýþ eve..

Ama her zaman boynunda taþýdýðý testilerden çatlak olaný eve yarý dolu olarak varýrmýþ. Ýki sene her gün bu þekilde geçmiþ. Adam her iki testiyi suyla doldurmuþ ama evine vardýðýnda sadece 1,5 testi su kalýrmýþ...

Tabi ki kusursuz, çatlaksýz testi vazifesini mükemmel yaptýðý için çok gururlanýyormuþ... Fakat zavallý çatlaðý olan kusurlu testi, çok utanýyormuþ. Doldurulan suyun sadece yarýsýný eve ulaþtýrabildiði için de çok üzülüyormuþ..

Ýki yýlýn sonunda bir gün, görevini yapamadýðýný düþünen çatlak testi, ýrmak kenarýnda adama þöyle demiþ: "Kendimden utanýyorum. Þu yanýmdaki çatlak nedeniyle, sular eve gidene kadar akýp gidiyor..

" Adam gülümseyerek dönmüþ testiye; "Göremedin mi? Yolun senin tarafýnda olan kýsmý çiçeklerle dolu. Fakat kusursuz testinin tarafýnda hiç yok. Çünkü ben baþýndan beri senin kusurunu, çatlaðýný biliyordum..

Senin tarafýna çiçek tohumlarý ektim. Ve hergün o yolda ben su taþýrken, sen onlarý suladýn.. 2 senedir o güzel çiçekleri toplayýp, masamý süslüyorum. Sen kusursuz olsaydýn, o çatlaðýn olmasaydý, evime böyle güzellik ve zarafet veremeyecektim" diye cevap vermiþ..

ALINTIDIR!
Geschrieben am 29.03.2007 08:15 Uhr
a
admin Creator (God)
Sevgili Figen; kusurlarda bile güzelliklerin varlýðýný anlatan bu yazýndan dolayý seni kutluyorum. Yazýlarýný zevkle okuyorum ve seni kutluyorum .Yalnýz seni deðil; tüm forumlar ekibi harikalara imza atýyorsunuz ,sizlerle gurur duyuyorum. Ellerinize saðlýk...
Geschrieben am 31.03.2007 13:15 Uhr

? Auf dieses Thema antworten

? Du bist zurzeit nicht angemeldet. Bitte logge dich ein, um Antworten auf Forenthemen zu verfassen.