? PHP-Nuke Retro Portal

Nostalgischer PHP-Nuke Core auf moderner und sicherer MVC-Architektur.

BREAKING +++ PHP-Nuke Retro Engine ist offiziell gestartet! +++ Sichere Passwrter ber password_hash() +++ CSRF-Schutz aktiv +++ Foren-System komplett modular +++ God-Rolle voll einsatzbereit +++
?? Foren-bersicht Site Hakkýnda

?? GÖNÜLLÜ ALÝve KURTVELÝ BOZKURT ASKER ARKADAÞIM

Dieses Thema hat bisher 368 Aufrufe erhalten.

a
admin Creator (God)
TÜRKÝYE CUMHURÝYET ÝSTÝKLAL MADALYASI BELGESÝ

Numara :114915

30 Mayýs 1926 gün 869 sayýlý Ýstiklal Madalyasý kanunu gereðince Milli Orduda görev alan aþaðýda kimligi yazýlý erin kýrmýzý þeritli Ýstiklal Madalyasý ile taltifi 16 ekim 1970 tarihinde
Cumhurbaþkanlýgýnca onaylanmýþtýr.

Kýtasý :14. Tümen Süvari Alayý
Rutbesi :Er
Adý Soyadý : Yusuf METÝN
Baba adý : Ýsmail
Doðum Tarihi :1311.
Sicil ve Dosya :

Milli Savunma Bakaný Adýna
Personel Daire Baþkaný
Fethi Erten
Tüm Genaral

1895 doðumlu Yusuf METÝN Gönüllü Ali ðibi genç yaþta asker olarak seferberliðe çagýrýlmýþ.Gönüllü Ali ve Kurtveli BOZKRT asker arkadaþlarýdýr
üçüde süvariymiþ eski yazýyý iyi okudugundan Sýhhýye bölüðüne verilmiþ
Askeri Doktorun yanýna Baba oðul ðibilermiþ köyde Doktor Yusuf derlerdi baþka seferberliðe katýlanlar gibi on yýl askerlik yapmýþtýr.1970 yýlýnda istiklal madalyasý kanunu çýkýnca Kangal Askerlik Þube Baþkanlýðýna müracaat bulunmuþtur.
Haydar TEMEL ve Yusuf METÝN e firari çýkmadýgýndan Ýstklal madalyasý ile maaþa baðlanmýþlardýr . Gönüllü Ali ninde maaþ almasýnda hiç bir soru yokmuþ Gönüllü Ali o zamanlar hakkýn rahmetine kavuþmuþtur mükafaat maaþý oldugundan kendisinden baþkasýna verilmemektedir.Babam Yusuf METÝN ile Kangal Askerlik Þube Baþkanlýðýna gittiðimizde Þube Baþkaný Yüzbaþý Kapýda karþýlar yer gösterirdi Gazi baba ne yarsin ne içersin derdi
çay ve yemek sohbetleri olurdu Babam Yusuf Metin den Gönüllü Aliyi sorardý oda derdiði temez saf cesur korku bilmeyen arkadaþýmdý derdi
Þube baþkaný keþke saglýðýna kavuþsaydým dosyasý mükafatlar yazýsý ile doludur derdi Babam Yusuf METÝN in de miralay Komutanlýðýnýn takdir yazýsý vardýr halen bizde saklamaktayýz Yusuf METÝN in Þube Baþkaný ile bir konuþmasý Gönüllü Ali Kurtveli BOZKURT ile Beni Hiç aç susuz elbisesiz ayakkabýsýz býrakmazdý gece gider dolasýr bir þeylerle gelirdi
Kurtveli ve BEN söylerdik Ali kardaþ gitme düþmanlar seni öldürürler
diye söylerlermiþ aldýklarý cevap gönüllü Aliden duyduklarý düþmanlarýn kalp gözleri kapalý ben yanlarýndan geciyorum yanlarýndan bir þeyler alýyorum getirmek için görmüyorlar duymuyorlar der imiþ hakkýn hikmedi
Gönüllü Ali Kurtveli Bozkut Yusuf METÝN gibi çoklarý seferberliðe katýlmýþlardýr Kimileri Þehit kimileri Gazi ünvanlýgýna ermiþlerdir Mekanlarý
cenneti ala osun dileklerimiz

Mustafa METÝN
Babasýnýn anýsý
Geschrieben am 30.01.2010 14:15 Uhr

? Auf dieses Thema antworten

? Du bist zurzeit nicht angemeldet. Bitte logge dich ein, um Antworten auf Forenthemen zu verfassen.