? PHP-Nuke Retro Portal

Nostalgischer PHP-Nuke Core auf moderner und sicherer MVC-Architektur.

BREAKING +++ PHP-Nuke Retro Engine ist offiziell gestartet! +++ Sichere Passwörter über password_hash() +++ CSRF-Schutz aktiv +++ Foren-System komplett modular +++ God-Rolle voll einsatzbereit +++
?? Foren-Übersicht » Site Hakkýnda

?? 2 minik sýnýf baþkanýnýn isyaný...

Dieses Thema hat bisher 231 Aufrufe erhalten.

a
admin Creator (God)
sizler neler düþünüyorsunuz
ben kendi düþünceleri yazmak istedim:)

Bu küçük tatlý kýzlarý konuþmalarýyla fazla eleþtirmiyorum.bence yerinde anlamlý bir konuþma yaptýlar bu ve bunun gibi okadar çok çocugun içerisinde ateþ varki küçük kýzýnda dedigi gibi önceden planlanlanmýþ yada planlanmamýþ fark etmez önemli olan türkiye gerçegini bir daha gözler önüne çýkartmak yoksulluk açlýk sefalet çocugun içi o kadar doluki baþkanlýgý ve yardýmcýlýgý anlatýrken kendi yaþadýklarý ve ailesi okuldada olsa aklýndan çýkmýyor yavruyu ne kadar etkilemiþ bazan hepimiz çocuklarýmýzýn baþarýsý vede zekice sorularýyla yada baþarmýþ olduklarý bilgi ve becerileriyle ilgili forumlar açýyoruz.hepimiz tebrik ediyoruz bunlarda bence tebrik gerektiriyor sanmýyorumki ögretmende hadi çýk evladým sen fakirligini anlat diyebilecegini sanmýyorum.
ben diyorumki þimdiki çocuklar herþeyin bilincinde tatil olmuþ çocuk evde oynamak yerine Ankaranýn sogugunda Tekel iþçisi olan babasýn eylemine destek veriyor bunlar bizim düzeni ve adaleti yerinde ve tam iþlemeyen ülkemizin evlatlarý

Türkiyedeki fakirlik emek mücadelesi çocuklarý býrak artýk biz yetiþkinlerde sokaklarda ekmek ekmek diye bagýrmaya baþladýk o çocugun ailesi bunun mücadelesini çok iyi veriyorki o evlatta anlattý zaten fakirliligini belli etmeyen erdemlik degildir yeri ve zamaný gelince haykýracaksýnki duysunlar ülkeyi ne hale getirdiklerini görsünler. sözün kýsasý çocugu bu hale yetiren ükle yönetimi utansýn

ögretmenler tarafýndan daha öncede çekilen bir görüntüler vardý çocuklar yokluktan kendilerine tenekeler ve bidonlardan enstürman aletleri yapmýþlardý buda fakirligin baþka bir boyutuydu ama onlar hepimiz tarafýndan alkýþ aldý bu kýzlar neden almasýnki benden alkýþ

belkide ben sadece böyle düþünüyor olabilirim.çocuklarýn TV'ye çýkmalarý bana göre yanlýþ degil ayrýca ben beyaz'ýn programýný sürekli izleyenlerdenim bu programý çok kaliteli buluyorum zaten reyting'i var çocuklarýda reyting maksatlý çýkaracagýný sanmýyorum ben þu kanýdayým çocuklar orada anlatýmlarýndada bahsetmek istedikleri konu ders çalýþmak ders çalýþmak okulda gününüzü boþ geçirmekten bahsadiyor arkadaþlarýna
ve bilinçliler hangi konuda bende þahsen isterim çocugumun kendiside okumasý için vermiþ oldugum yokluk mücadelesini ne yapýyorsam kensidi için yaptýgýmý bilmesini isterim bu çocuklarda bunlarýn bilincinde o küçük kýz yoklukla okumaktan bahsetmek istemedi aslýnda bahsetmeyecekti ama yüregi öyle kabarmýþki anlatý verdi vede iyi oldu çocuk içindeki sýkýntýlarýný döktü psikolojik olarakda rahatladý

Türkiyedeki fakirlik emek mücadelesi çocuklarý býrak artýk biz yetiþkinlerde sokaklarda ekmek ekmek diye bagýrmaya baþladýk o çocugun ailesi bunun mücadelesini çok iyi veriyorki o evlatta anlattý zaten fakirliligini belli etmeyen erdemlik degildir yeri ve zamaný gelince haykýracaksýnki duysunlar ülkeyi ne hale getirdiklerini görsünler. sözün kýsasý çocugu bu hale yetiren ükle yönetimi utansýn:((
Geschrieben am 30.01.2010 13:31 Uhr
a
admin Creator (God)
[quote:10ad60ccec="SevalYilmazTurkmen"]sizler neler düþünüyorsunuz
ben kendi düþünceleri yazmak istedim:)

Bu küçük tatlý kýzlarý konuþmalarýyla fazla eleþtirmiyorum.bence yerinde anlamlý bir konuþma yaptýlar bu ve bunun gibi okadar çok çocugun içerisinde ateþ varki küçük kýzýnda dedigi gibi önceden planlanlanmýþ yada planlanmamýþ fark etmez önemli olan türkiye gerçegini bir daha gözler önüne çýkartmak yoksulluk açlýk sefalet çocugun içi o kadar doluki baþkanlýgý ve yardýmcýlýgý anlatýrken kendi yaþadýklarý ve ailesi okuldada olsa aklýndan çýkmýyor yavruyu ne kadar etkilemiþ bazan hepimiz çocuklarýmýzýn baþarýsý vede zekice sorularýyla yada baþarmýþ olduklarý bilgi ve becerileriyle ilgili forumlar açýyoruz.hepimiz tebrik ediyoruz bunlarda bence tebrik gerektiriyor sanmýyorumki ögretmende hadi çýk evladým sen fakirligini anlat diyebilecegini sanmýyorum.
ben diyorumki þimdiki çocuklar herþeyin bilincinde tatil olmuþ çocuk evde oynamak yerine Ankaranýn sogugunda Tekel iþçisi olan babasýn eylemine destek veriyor bunlar bizim düzeni ve adaleti yerinde ve tam iþlemeyen ülkemizin evlatlarý

ögretmenler tarafýndan daha öncede çekilen bir görüntüler vardý çocuklar yokluktan kendilerine tenekeler ve bidonlardan enstürman aletleri yapmýþlardý buda fakirligin baþka bir boyutuydu ama onlar hepimiz tarafýndan alkýþ aldý bu kýzlar neden almasýnki benden alkýþ

belkide ben sadece böyle düþünüyor olabilirim.çocuklarýn TV'ye çýkmalarý bana göre yanlýþ degil ayrýca ben beyaz'ýn programýný sürekli izleyenlerdenim bu programý çok kaliteli buluyorum zaten reyting'i var çocuklarýda reyting maksatlý çýkaracagýný sanmýyorum ben þu kanýdayým çocuklar orada anlatýmlarýndada bahsetmek istedikleri konu ders çalýþmak ders çalýþmak okulda gününüzü boþ geçirmekten bahsadiyor arkadaþlarýna
ve bilinçliler hangi konuda bende þahsen isterim çocugumun kendiside okumasý için vermiþ oldugum yokluk mücadelesini ne yapýyorsam kensidi için yaptýgýmý bilmesini isterim bu çocuklarda bunlarýn bilincinde o küçük kýz yoklukla okumaktan bahsetmek istemedi aslýnda bahsetmeyecekti ama yüregi öyle kabarmýþki anlatý verdi vede iyi oldu çocuk içindeki sýkýntýlarýný döktü psikolojik olarakda rahatladý

Türkiyedeki fakirlik emek mücadelesi çocuklarý býrak artýk biz yetiþkinlerde sokaklarda ekmek ekmek diye bagýrmaya baþladýk o çocugun ailesi bunun mücadelesini çok iyi veriyorki o evlatta anlattý zaten fakirliligini belli etmeyen erdemlik degildir yeri ve zamaný gelince haykýracaksýnki duysunlar ülkeyi ne hale getirdiklerini görsünler. sözün kýsasý çocugu bu hale yetiren ükle yönetimi utansýn:(([/quote:10ad60ccec]
Geschrieben am 30.01.2010 13:40 Uhr
a
admin Creator (God)
yazý gönderiminde bazan sorun yaþýyorum ekþik metinler yada karýþýk yazýlar oluyor kusura bakmayýn:)
Geschrieben am 30.01.2010 13:42 Uhr

? Auf dieses Thema antworten

? Du bist zurzeit nicht angemeldet. Bitte logge dich ein, um Antworten auf Forenthemen zu verfassen.